Skip navigation

Sare roz de stanca

Sare roz de stanca

Sarea roz de stanca de la Don Marco’s BBQ este perfecta pentru fripturile de vita, porc sau berbecut la gratar. Granulatia uniforma ofera sare exact cat trebuie fripturii Dvs..

Ungeti friptura cu ulei de masline cu 30-45 minute inainte de frigere, presarati uniform sarea roz de stanca pe ea, dupa gust, si lasati steak-ul acoperit, sa ajunga la temperatura camerei. Apoi puneti pe gratar friptura la frrigere, foc direct. Sarea se va dizolva cu sucul carnii, astfel incat friptura capata o crusta deosebita; sarea in exces se scurge de pe bucata de carne.

Bine-inteles ca sarea roz de stanca de la Don Marco’s BBQ se preteaza si pentru alte retete de preparate culinare.

Masa neta:     300 gr

Caracteristici ambalaj:

  1. netransparent, negru, ideal impotriva actiunii luminii;
  2. prevazut cu fereastra pentru a vizualizarea granulatiei;
  3. dotat cu dublu-zip (inchidere etansa) pentru o pastrare indelungata.